Nazad

Zvezdin fudbaler zarađuje više od Vidića

Izvor: S media - Nacionalni sport - Sreda 30.01.2013 - 12:04

Poslovanje čelnika Crvene zvezde u poslednjoj deceniji i dalje zaokuplja pažnju domaće sportske javnosti.

 

Kako je došlo do stvaranja duga od blizu 50 miliona evra još uvek nije razrešeno do detalja, ali neke činjenice su utvrđene.
 
Nakon što je posle nekoliko godina misterioznih pojavljivanjima na prozivkama i blagajni crveno-belih, razoktriveno ko je Igor Mijović, pojavile su se nove informacije u njegovom slučaju. 
 
Naime, nakon što je popularni "Fantom" prvi put fotografisan na početku tekućih priprema Zvezde, portal "redstarbelgrade.info" je uradio dublju analizu njegovog boravka u klubu, tačnije izračunao troškove koje Zvezda ima zbog njegovog boravka u klubu. 
 
Sin Zvezdinog blagajnika, koji je član kluba od 2003. godine, do sada je na "Marakani" zaradio 158.887 evra, što je gotovo četiri puta više od svote koju je u Zvezdi zaradio Nemanja Vidić. 
 
Mijović je prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima potpisao 2003. godine i za četiri godine inkasirao je 46.273 evra, da bi potom u vreme "vladavine" Vladana Lukića, potpisao novi ugovor i zaradio 112.614 evra. 
 
"Fantom" je pod ugovorom sa Zvezdom do juna 2013. godine, pa ostaje da se vidi hoće li se sadašnje rukovodstvo kluba rešiti ovog "fudbalera". 
 
Treba li napomminjati da Mijović nikada nije odigrao ni minut, a da je jedini koji mu je na pripremnoj utakmici dao šansu bio Valter Zenga, koji je to uradio jednom i nikada više. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: