Horor od prazničnog dekora (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 26.12.2015 - 11:03

Kako šetalište u glavnoj ulici u Vranju još uvek nije kompletno restaurirano, grad će biti okićen novogodišnjom dekoracijom samo na potezu od Direkcije do zgrade Načelstva.

Novogodišnje ruho našeg grada; Foto: D. Ristić Novogodišnje ruho našeg grada; Foto: D. Ristić

Kao i svake godine, nadležni se žale na besparicu i mere štednje, pa su tako nadležni iz Turističke organizacije najavili da su za ovu namenu izdvojena skromna sredstva do 100.000 dinara i da će se uglavnom koristiti stari ukrasi.

Ipak, gledajući ono što je od novogodišnjih ukrasa već postavljeno, stiče se utisak da se u ovom slučaju ne radi samo o nedostatku novca.

Očigledno je da je prisutan i nedostatak ideja, osećaja za estetiku, nedostatak poštovanja prema sugrađanima i, na kraju krajeva, nedostatak odgovornosti, jer bi, po prirodi stvari, bar gradski turistički poslenici trebalo da se potrude da grad bude što atraktivniji za turiste.

Doduše, tu je još jedno opravdanje. Nadležni iz TO Vranje su se požalili da ne znaju kako će da razvuku i postave ukrase, jer je na ovom delu šetališta posečeno gotovo svo drveće.

Ali, čak i da drveće nije posečeno, teško da bi i to popravilo utisak, jer ništa od onog što ovde nedostaje, na žalost, na drveću ne raste.
 

  

  

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: