I u Vranju poginuo lovac

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.11.2013 - 10:59

Lovac Predrag Trajković, zvani Garinča (34) iz Vranja poginuo je u nedelju oko 18 sati, kada je lovačka puška samoopalila i raznela mu glavu.

Ilustracija Ilustracija

Nesreća se dogodila na putu Vranje - Barelić, kod sela Gornje Punoševce, kada se grupa lovaca vraćala iz lova.

- Trajković je držao pušku pored sedišta, uspravno između nogu i prema rečima lovaca koji su sa Trajkovićem bili u vozilu, u jednom trenutku je sama opalila u pravcu Predragove glave.

Lekari su pokušali da spasu Trajkovića, ali su na kraju samo mogli da konstatuju smrt – kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

On dodaje da policija radi na utvrđivanju okolnosti nesreće i da će od rezultata istrage zavisiti dalje postupanje policije i Tužilaštva.

Kako se  nezvanično saznaje, lovac Predrag Trajković zaspao je u vozilu I tom prilikom je puška opalila.

– Ovo je velika tragedija koja će na žalost biti nauk ostalim lovcima da se sa oružjem ne radi ovako. Po zakonu su svi lovci nakon lova trebali da isprazne oružje i spakuju ga u futrole.

Vozač nije smeo da dozvoli da se sa mecima u cevi uđe u automobil i zato bii mogao  da odgovara – kaže naš sagovornik iz Uprave lovišta.

Inače, nezvanično se saznaje da je Trajković više od pet godina član lovačkog udruženja “Fazan” iz Vranja.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: