MANDA ZAVODI RED: Iz JS isključeni STOJKOVIĆ i još 12 članova!

Lokalne vesti - Sreda 29.03.2017 - 09:40

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (GrO JS) u Vranju isključio je iz svojih redova 13 članova, među kojima je i Aleksandar Stojković, aktuelni pomoćnik gradonačelnika.

Manić se ne đali FOTO D. Ristić/OK Radio Manić se ne đali FOTO D. Ristić/OK Radio

Predsednik GrO JS Dejan Manić je rekao da će Stojković zbog nepoštovanja stranačkih odluka snositi posledice i rekao da je već odnet zahtev za njegovu smenu sa mesta pomoćnika gradonačelnika.

Manić je situaciju u vranjskom odboru JS ilustrovao metaforom da je politička stranka kao živi organizam, koji je nekad zdrav, a ponekad se i razboli.

- Kažu ljudi da je najbolji lek kada steknete imunitet i tada se organizam sam izbori sa bolešću i izbaci strano telo.

Svi oni koji su radili protiv interesa stranke i protiv zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića su isključeni iz Gradskog odbora
– rekao je Manić.

On je precizirao da je sedmoro članova isključeno zbog nepoštovanja hijerarhije i odluka GrO, a još šestoro zato što se nisu pojavljivali na sastancima.

Na pitanje da li su isključenja članova GrO i Stojkovića pre svih, rezultat zahteva za njegovo razrešenje sa mesta predsednika Okružnog odbora partije, Manić odgovara da je to prvenstveno pitanje poštovanje stranačke hijerarhije.

- Svako ko ne radi onako kako je stranka to propisala, naravno da ne može da bude deo ekipe.

Mnogo toga je u poslednje vreme negativnog izašlo u javnost vezano za JS i mene kao predsednika GrO.

Neko je svesno pojedinim novinarima poturao lažne informacije i odgovorno tvrdim da su to sve notorne laži
– odgovara Manić i dodaje da očekuje još „negativnih priča o njemu i stranci“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: