Novi izbor za NAJBOLJE SPORTISTE

Lokalne vesti - Nedelja 26.11.2017 - 10:31

Vranje - Portal dn 017 organizuje online izbor najboljih sportista i sportskih ekipa u Pčinjskom okrugu za 2017. godinu.

Akcija promocije sporta. Akcija promocije sporta.

U ovoj akciji čiji je cilj promocija sporta i sportskih dostignuća, biraće se najbolji pojedinci, kao i najuspešnije ekipe, muške i ženske selekcije u Pčinjskom okrugu.

- Imajući u vidu rezultate sportista na krajnjem jugu Srbije ostvarene u ovoj godini na raznim sportskim takmičenjima, očekuje se veliki broj predloga i ozbiljna konkurencija – stoji u pozivu redakcije portala dn 017.

Predloge za najbolje sa obrazloženjima možete slati na Facebook stranicu SMS dn017info ili putem linka http://dn017.rs/kontakt/.

Predloge mogu da šalju svi posetioci portala i ljubitelji sporta, a tročlani sportsko - novinarski žiri iz tri redakcije sa juga Srbije na kraju odlučuje ko će biti najbolji sportisti u okrugu za 2017.godinu.

Najbolji će se birati u četiri kategorije, pojedinačnim i ekipnim sportovima u muškoj i ženskoj selekciji, a izbor bi trebalo da postane tradicionalni.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: