OTPUŠTANJA NEMINOVNA: Komisija rešava sudbinu SPORTSKOG SAVEZA

Lokalne vesti - Ponedeljak 31.10.2016 - 12:13

Pitanje reorganizacije Sportskog saveza grada Vranja rešavaće posebna radna grupa, odlučeno je na sastanku čelnika saveza sa gradskim rukovodstvom.

Sportski savez pred burnim danima FOTO printscreen Sportski savez pred burnim danima FOTO printscreen

Sastanku su prisustvovali predsednik Sportskog saveza, Nebojša Cvetković, gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević i gradonačelnik Slobodan Milenković.

- Radna grupa koja će se baviti ovim problemom biće sastavljena od predstavnika Sportskog saveza, vranjske filijale NSZ i predstavnika lokalne samouprave.

Trenutno smo još uvek u fazi razmatranja detalja oko reorganizacije i više informacija ćemo imati za otprilike nedelju dana
– kaže za OK Radio Nebojša Cvetković.

Cvetković je sa većnikom Đorđevićem u petak obavio konsultacije u Sportskom savezu Srbije oko najnovijih pravilnika vezanih za ovu oblast.

- Konsultovali smo njihove pravnike i dobili smo sve neophodne pravilnike, na osnovu kojih će se ovih dana odlučivati o načinu reorganizacije Sportskog saveza Vranja.

Ono što je izvesno, to je da će broj zaposlenih u savezu morati da se smanji.

To je neminovnost, a na koji način ćemo to da izvedemo, znaćemo u narednih nedelju dana
– navodi Nebojša Cvetković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: