Otvorena Dnevna psihijatrijska bolnica

Lokalne vesti - Subota 15.06.2013 - 14:56

Ministarka zdravlja Slavica Ðukić Dejanović Slavica Đukić Dejanović otvorila je u subotu u Vranju Dnevnu psihijatrijsku bolnicu.

Ministarka na otvaranju u Vranju Ministarka na otvaranju u Vranju

- Ministarstvo je finansiralo radove sa devet miliona dinara, ali treba pohvaliti ideju menadžmenta da uredi ovo odeljenje.

Pacijentima  je sada olakšano pružanje usluga i smanjuje se broj dana koji provode u bolnici - rekla je ministarka zdravlja.

Posle svečanog otvaranja Slavica Đukić Dejanović razgovarala je sa direktorima zdravstvenih ustanova iz Pčinjskog okruga,ali je prisustvovala tradicionalnoj akciji Dobrovoljnog davanja krvi koju već 14 godina dešava tokom juna u Vranju.

Ona je ovom prilikom rekla da je na otvoren telefon na koji građani mogu prijaviti korupciju u zdravstvu stiglo već stiglo 100 SMS poruka.

- Svaka poruka će se ispitati, ali pristigle poruke ne ukazuju samo na korupciju već da ima i onih u kojima se građani žale na način pružanja medicinskih usluga.
    
Prvo ćemo odvojiti šta je zaista korupcija, a šta ne, ustvari oni koji to rade i oni će sve građane koji prijave korupciju saslušati na ovaj način i utvrditi o čemu se radi – rekla je Đukić – Dejanović.

Ministarka zdravlja je i ocenila da su apoteke trenutno u Srbiji solidno snabdevene i da za lekove kojih nema postoje zamene.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: