Penzija za Miru Mladenović

Lokalne vesti - Utorak 29.12.2015 - 14:11

Aktuelna načelnica Gradske uprave u Vranju Miroslava Mladenović (SPS), podnela je zvanično zahtev za penzionisanje, obelodanio je gradonačelnik Zoran Antić na poslednjoj sednici Skupštine.

Miroslava Mladenović, Foto: vranje.org.rs Miroslava Mladenović, Foto: vranje.org.rs


Mladenovićeva je podnela zvaničan zahtev za penzionisanje, a poslednji radni dan u ovoj godini trebalo bi da joj bude 31. decembar.

Njene obaveze, od Nove godine preuzeće Maja Jović, aktuelna zamenica načelnice, do izbora novog načelnika nakon raspisanog konkursa i ostalih proceduralnih radnji, kažu u Infocentru GU.

 

Od marta 2002. do juna 2004. godine radila je kao zamenik sekretara Opštinske uprave, a zatim kao sekretar Opštinske uprave, a od  novembra 2004. godine postavljena je za načelnika Opštinske, a zatim Gradske uprave.

 

Miroslava Mladenović  je od marta 2009. godine do decembra 2012. obavljala  funkciju zamenika načelnika Gradske uprave grada Vranja.

 

Decembra 2012. godine postavljena je za načelnika Gradske uprave.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: