Počela izgradnja STADIONA u Šaprancu

Lokalne vesti - Sreda 28.06.2017 - 09:28

Potpisivanjem ugovora o realizaciji, zvanično je počela rekonstrukcija Gradskog stadiona u Vranju u okviru projekta ,”Unapređenje sportske infrastrukture kao osnove za razvoj mladih sportskih talenata", vrednog 266.000 evra.

Kreću radoi vredni 266.000 evra FOTO vranje.org.rs Kreću radoi vredni 266.000 evra FOTO vranje.org.rs

Zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić i zamenik kmeta opštine Montana u Bugarskoj Tihomir Antonov sa saradnicima obišli su Gradski stadion.

Antić je podsetio da se stadion renovira u okviru IPA prekograničnog programa Bugarska - Srbija.

- U prvoj fazi biće zamenjen travnati pokrivač i postavljena rasveta, a ukupna vrednost projekta za grad Vranje je 266.000 evra, od čega je učešće lokalne samouprave 15 odsto, a EU 85 odsto - kaže Antić.

Zamenik predsednika opštine Montana Tihomir Antonov istakao je značaj ovog, ali i ostalih projekata koji se sprovode u okviru IPA prekograničnog programa Bugarska
- Srbija.

Po rečima gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, Vranje nema profesionalnu sportsku infrastrukturu, a završetkom ovog objekta mladi sportisti dobiće daleko bolje uslove za treniranje i pravilan fizički razvoj.

Prema najavama, građevinski radovi na ovom projektu će trajati od devet do 12 meseci, a postoji i mogućnost da sa partnerskom opštinom iz Bugarske bude realizovana i druga faza renoviranja stadiona, tačnije izgradnja tribina i novih prostorija.

Izvođač radova u prvoj fazi radova je firma “Manco plus” iz Beograda sa više podizvođača.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: