POMOZIMO Miljani!

Lokalne vesti - Sreda 19.04.2017 - 07:29

Miljani Ristić Stanković, mladoj majci iz Vranja, dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija (AML), i to samo nekoliko meseci posle porođaja, a za njeno dalje lečenje potrebno je 150.000 evra.

Za lečenje potrebno 150.000 evra. Foto: FB Za lečenje potrebno 150.000 evra. Foto: FB

Prva faza lečenja koja uključuje “agresivnu” hemoterapiju je započeta u Srbiji.
 
Zbog specifičnosti ove vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se obaviti u inostranstvu.

Porodica nije u mogućnosti da sama prikupi potrebna sredstva za lečenje, pa apeluje na sve ljude dobre volje, da pomognu koliko mogu.

Iznos od 50.000 evra će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troškovi lečenja i transport, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići sumu od 150.000 evra.

Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom.

Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi kako bi se sto pre vratila svojoj četvoromesečnoj bebi i porodici.

Novac možete uplatiti na sledeće račune:

Dinarski račun:
160-5300100364761-79

Devizni račun:
Uputstvo na sledećem linku:
http://i.imgur.com/62LkPwe.jpg
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: