Pretučen potpredsednik banjske opštine

Lokalne vesti - Petak 30.08.2013 - 01:17

Vranje - Direktor osnovne škole „Predrag Devedžić“ u Vranjskoj Banji i potpredsednik tamošnje Skupštine Bratislav Hristić Barko brutalno je pretučen u četvrtak uveče ispred porodične kuće.

Hristić Hristić

Kako je OK Radiju potvrđeno u vranjskoj Policijskoj upravi, Hristića su trojica mladića zaustavila ispred njegove kuće u naselju Štipljani u Vranjskoj Banji oko 21.30 h pod izgovorom da ga pitaju nešto.

Nakon što se Hristić okrenuo sva trojica su nasrnula na njega i tom prilikom mu zadala teške povrede glave.

– Povređeni Hristić je nakon incidenta prebačen na vranjsko urgentno odeljenje gde mu je ukazana prva pomoć.

Policija je izvršila uviđaj i radi se na pronalaženju lica koja su ga napala.

Protiv njih će biti podnete prijave za ugrožavanje reda i mira i nanošenje telesnih povreda – kaže portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

Na urgentnom odeljenju vranjske Bolnice dežurni lekar Petar Dimitrijević nije želeo da govori o zdravstvenom stanju pretučenog Hristića.

Drsko je odgovorio da nema razloga da daje bilo kakve informacije.

Od načelnika tog odeljenja Ljubiše Stoiljkovića se saznaje da je pacijent sa urgentnog poslat na očno odeljenje, jer mu je povređeno oko.

Tamo je potvrđeno da je nakon pregleda pacijent pušten na kućno lečenje.

Aleksandar Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: