SDS napustio vlast u BANJI

Lokalne vesti - Subota 13.05.2017 - 11:53

Članovi SDS-a u Vranjskoj Banji napustili su vladajuću koaliciju koju su činili sa SNS-om u tom mestu, saznaje OK Radio.

Banjska Skupština: Sotirovićeva (u sredini) ostaje samo odbornik FOTO OK Radio Banjska Skupština: Sotirovićeva (u sredini) ostaje samo odbornik FOTO OK Radio

Slavica Sotirović, inače predsednik banjske gradske opštine u periodu 2008. - 2012. godine i sada jedini aktuelni odbornik SDS-a u banjskoj skupštini kaže da je do ovakvog raspleta očekivano moralo doći.

- Mi smo sa SNS krenuli koaliciju 2014. godine, i do izbora prošle godine kako tako funkcionisali.

Od tada, ovde prestaje svaka aktivnost, ništa se ne radi, nema rezultata, nema projekata, i SDS u takvoj situaciji sebe nije video na vlasti.

Povukli smo svoja dva većnika iz banjskog veća, jer ne želimo do snosimo ni deo odgovornosti za nečiji nevidljiv rad i nikakve rezultate
- kaže Sotirovićeva.

Nabrajajući sve što je u  Banji postignuto u ranijem peridu, Sotirovićeva naglašava rešenje problema sa „Rasadnicima“ i Sportskim centrom, ali i zaustavljanje svih aktivnosti posle preuzimanja vlasti od strane SNS-a na lokalnim izborima.

- Imali smo razne mogućnosti, ali su one ostale neiskorišćene.

SDS je u takvoj situaciji rešio da se povuče iz svih segmenata vlasti, jer ne želimo da mi budemo pominjani, ni delom, kao saradnik u ovoj, vidi se, neuspešnoj politici
- kaže Sotirovićeva.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: