Skupština o poslovanju javnih preduzeća

Lokalne vesti - Utorak 26.12.2017 - 09:32

U četvrtak 28. decembra sa početkom u devet časova biće održana 20. sednica Skupštine Vranja u ovom savezu, a na dnevnom redu će se naći 32 tačke dnevnog reda.

Na dnevnom redu 32 tačke. Foto: OK Radio Na dnevnom redu 32 tačke. Foto: OK Radio

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Programe poslovanja sa finansijskim planovima poslovanja za 2018. godinu gradskih  javnih preduzeća i javnih ustanova, kao i program podsticaja za razvoj „Slobodne zone Vranje“ za 2018.godinu i predlog odluke o programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2018. godinu.

Na dnevnom redu će biti i predlog programa rada Skupštine grada Vranja za 2018. godinu, predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o organizaciji Gradske uprave, kao i predlog odluke o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Vranja.

Odbornici će raspravljati i o predlog odluke o minimalnoj visini iznosa izdvajanja na ime troškova investicionog tekućeg održavanja zajedničkih delova stambene zgrade i visine naknade prinudno postavljenog profesionalnog upravnika, zatim o predlogu kodeksa ponašanja službenika i nameštenika grada Vranja, predlogu akcionog plana unapređenja baze podataka poreskih obveznika Lokalne poreske administracije i predlogu strategije javnog zdravlja na teritoriji grada Vranja od 2018 - 2025. Godine.

Takođe, biće reči i o kao i predlogu rešenja o imenovanju direktora Zdravstvene ustanove „Apoteka“ Vranje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: