SPS u strahu od REVANŠIZMA SNS-a

Lokalne vesti - Utorak 01.11.2016 - 10:46

Prvi čovek socijalista u Vranju Zoran Antić rekao je na 101. otvorenom danu za medije SPS-a da članovi ove partije trpe revanšizam nove vlasti i da su u strahu za svoju egzistenciju.

Stojčić i Antić, vertikala SPS-a FOTO D. Ristić/OK Radio Stojčić i Antić, vertikala SPS-a FOTO D. Ristić/OK Radio

Antić je naveo da članovi SPS-a zaposleni u javnim preduzećima trpe šikaniranje novopostavljenih direktora, a da postoje i određeni pritisci da se bivši funkcioneri ove partije ne zaposle.

- Vršen je pritisak da se potpredsednik GrO SPS-a Dejan Ilić ne angažuje kao profesor u Poljoprivrednoj školi, a jedan Branimir Stojančić ne može da nađe posao, jer su intervenisali u jednoj kompaniji da se on ne zaposli.

Da ne govorimo o Venetu Zdravkoviću i Srđanu Dekiću, koji je sada skrajnut u „Vodovodu“ kao diplomirani ekonomista
– naveo je Antić.

On je rekao i da su mnogi članovi SPS-a otpušteni kao čin revanšizma nove vlasti, što SPS nikada, dok je bio 26 godina na vlasti, nije činio.

- Svi naši članovi kojima ističe ugovor u Gradskoj upravi u novembru biće sigurno otpušteni, iako su tamo bili nosioci posla i dobar deo njih radi u finansijskim službama – rekao je Antić.

Prema njegovim rečima, SPS u Vranju ne flertuje sa vlašću i jeste opozicija, a da su odnosi sa partijama vladajuće koalicije nepromenjeni.

- Ono što nova gradska vlast radi je dovoljno samo za sebe, naš komentar je suvišan.

Oni nastavljaju ili završavaju projekte koje smo mi započeli i definisali, od Železničke stanice, preko trotoara u Partizanskoj, to je sve naš plan rada za 2016. godinu.

Mi jesmo glasali za rebalans budžeta, jer principijelno, mi ne možemo glasati protiv nečega u čemu smo i sami učestvovali
– objasnio je Antić.

Miroljub Stojčić, kojeg je Antić nazvao „smirujućim faktorom unutar SPS-a“ je rekao da vranjskim socijalistima vrh stranke ne dozvoljava da budu opozicija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: