STANKOVIĆ: Kad se dete uneredi...

Lokalne vesti - Utorak 13.12.2016 - 11:34

Reakcije na navode predsednika GrO SPS-a u Vranju Zorana Antića sa vanredne konferencije za štampu ove partije su prilično uzdržane i do sada se komentarom oglasio jedino Negovan Stanković, član IO GO SPS-a.

Vreme razumevanja: Stanković, Antić i Mitić FOTO D. Ristić/OK Radio Vreme razumevanja: Stanković, Antić i Mitić FOTO D. Ristić/OK Radio

Antić je rekao da je nedopustivo da pojedinci u javnim istupima blate partiju i nanose štetu njenom gradskom odboru.

Pri tome je apostrofirao visokog funkcionera SPS-a Negovana Stankovića, potpredsednika GrO Nebojšu Zupančića, kao i predsednika vranjskog odbora JS Dejana Manića.

Antić je Stankovića prozvao nakon novinskog teksta u kojem je ovaj izneo svoje nezadovoljstvo izbornim rezultatima socijalista u Vranju.

Pritom je najavio da će zatražiti preispitivanje poverenja Stankoviću na Okružnom odboru partije i njegovo razrešenje sa funkcije u Izvršnom odboru.

Negovan Stanković, inače državni sekretar u Ministarstvu za rad i zapošljavanje u izjavi za OK Radio kaže da se u pomenutoj izjavi već „spustio ispod svog nivoa“.

- Moj kratak komentar je po onoj staroj „Ne pada sneg da pokrije breg, već da životinje pokažu svoj trag“.

Kada se dete u predškolskoj ustanovi uneredi, direktor ne menja vaspitačicu, već uključuje stručne službe, psihologa i sve ostale
– sumira Stanković.

Nebojša Zupančić, jedan od potpredsednika Gradskog odbora SPS-a nije želeo da navode svog partijskog šefa komentariše u javnosti.

- Sve što imam reći ću na sastancima organa partije.

Ne želim da sa Zoranom Antićem vodim bilo kakvu polemiku u medijima
– kategoričan je Zupančić.

Na konferenciji za novinare, Antić je najoštrije istupio protiv predsednika GrO JS u Vranju Dejana Manića, kojem je najavio tužbu za povredu časti.

Redakcija OK Radija je pokušala da od Manića dobije komentar na ove optužbe, ali on nije odgovarao na naše pozive.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: