Strani investitor merka HOTEL VRANJE

Lokalne vesti - Utorak 26.09.2017 - 11:48

Jedna velika firma sa područja nekadašnje Jugoslavije zainteresovana je za kupovinu Hotela Vranje, koji je zatvoren pre više od dve godine, saznaje OK Radio.

Hotel zatvoren skoro dve i po godine FOTO: OK Radio Hotel zatvoren skoro dve i po godine FOTO: OK Radio

Dobro upućeni izvor OK Radija kaže da postoje dobri izgledi da se prodaja uspešno ostvari, ali ne želi da otkrije više detalja, u slučaju da se pregovori završe neuspehom.

- Za Hotel Vranje je zainteresovana jedna firma sa područja nekadašnje Jugoslavije, i to iz prvootcepljene republike.

Radi se o jakoj firmi koja se godinama bavi turističkim biznisom i ukoliko se sklopi posao, to bi bila velika stvar za naš grad.

Koliko znam, vlasnik firme bi trebalo da do kraja ove sedmice dođe u Vranje na pregovore, koji bi mogli da se završe potpisivanjem memoranduma o poslovno-tehničkoj saradnji – otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, vlasnik firme je tokom privatne posete Vranju obišao Hotel i pokazao interesovanje, ne samo za njegovu kupovinu, već i za proširenje objekta.

Hotel Vranje je, zajedno sa drugim objektima nekadašnjeg Ugostiteljskog preduzeća Vranje, sada Privrednog društva za „Ugostiteljstvo, turizam i usluge“ d.o.o, usled velikih dugovanja zatvoren maja 2015. godine.

Preduzeće je preuzela Agencija za privatizaciju još 2002. godine, ali je firma, posle niza neuspešnih pokušaja prodaje, zaključkom Vlade 2011. godine postala državna svojina.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: