SURDULIČKI SPS: Nemamo mi sega - mega diplome!

Lokalne vesti - Petak 18.03.2016 - 18:27

Vranje - Opštinski odbor SPS Surdulica izdao je u petak popodne saopštenje u koje se izražava „zgroženost količinom laži“ koje je, navodno, u tom gradu izrekla ministarka i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, prilikom kraće posete ranije u toku dana.

Poseta ministarke iz ugla surduličkog SPS-a FOTO SPS Surdulica Poseta ministarke iz ugla surduličkog SPS-a FOTO SPS Surdulica

Socijalisti zaključuju da je „očigledno ministarka iz Surdulice otišla nervozna i frustrirana zbog dočeka svega 100 građana zaposlenih u javnim preduzećima, dva direktora i jednog konobara iz redova SNS-a“.

- Umesto da zaposleni u radno vreme budu na radnim mestima, u petak su primorani da slušaju laži iznete na račun opštinskog rukovodstva iz SPS-a.

Da li je ministarka Mihajlović pitala svog konobara Dragana Stevanovića Bosketa da joj pokaže šta je konkretno on uradio u Surdulici dok je vodio opštinu u periodu od 2004. do 2008. godine?

Novica Tončev se nikada nije krio iza žena, već je sa ponosom 2014. godine predložio doktorku Aleksandru Popović na funkciju predsednice opštine Surdulica.

Inženjer građevine Novica Tončev i doktorka Popović se izvinjavaju ministarki Mihajlović zbog toga što nemaju kupljene sega – mega diplome koje bi im pomogle u boljem vođenju opštine Surdulica
- kaže se na kraju saopštenja surduličkih socijalista.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: