Tončev vodi pola Surdulice na Partizan

Lokalne vesti - Sreda 30.03.2016 - 11:51

Vranje - Opštinski odbor SPS - a u Surdulici doneo je odluku da svim zainteresovanim građanima i simpatizerima Radnika omogući odlazak na utakmicu Super lige Srbije sa Partizanom, koja se u subotu igra u Beogradu.

Socijalisti idu da gledaju Partizan. Foto: OK Radio Socijalisti idu da gledaju Partizan. Foto: OK Radio

Surdulički socijalisti će obezbediti prevoz i ulaznicu za utakmicu svim zainteresovanim koji se budu prijavili do petka u podne.

Ovakvu odluku predložio je Novica Tončev, predsednik surduličkog SPS - a i doskorašnji narodni poslanik.

On je, kako se navodi u saopštenju Radnika, u interesu zainteresovanih građana, odustao od ideje vođenja svojih simpatizera na mitinge širom Srbije, smatrajući da je pametnije da građanima omogući prisustvo jednom ovakvom „istorijskom događaju“ za Surdulicu i Radnik.

- Na ovakav korak me je navela i činjenica da je u ovom vremenu, kada je egzistencija građana dovedena do najnižeg stadijuma, našem narodu potrebno omogućiti da vidi nešto novo, za mnoge nedostižno i neostvarivo.

Nije potrebno stavljati im so na ranu, prisiljavati ih da rade nešto što je protiv njihove volje, a zarad interesa pojedinih stranačkih funkcionera koji će u svojoj nemoći gaziti i po nečemu što je najbitnije, ponosu običnog čoveka
- kaže Tončev.

Iz SPS-a  najavljuju da će i u budućnosti organizovati ovakve i slične odlaske na sve bitnije sportske, kulturne, turističke i ostale manifestacije i događaje širom zemlje, a sve, kako kažu, u interesu građana koji žele da idu napred i vide nešto novo.

Polazak za Beograd je planiran za subotu 2. aprila, u 10,00 časova ispred Upravne zgrade "Vlasinskih hidroelektrana".

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefon 815-045.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: