TRIBINA SDS-LDP: Čvrsta ruka vodi u propast! (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 02.12.2015 - 11:51

U Vranju je u utorak održana tribina novog političkog saveza, Socijaldemokratske stranke (SDS) i LDP-a.

Tadić i jovanović u Vranju FOTO FB Tadić i jovanović u Vranju FOTO FB

Pred prepunom salom Skupštine grada, koja je bila premala da primi sve zainteresovane, govorili su predsednik SDS-a Boris Tadić i šef LDP-a Čedomir Jovanović.
 
Na tribini koju je moderirao novinar Saša Stojković prisustvovali su svi prvaci ove dve stranke sa lokala, ali nije bilo gostiju iz drugih stranaka.

- Vlada Srbije ima legitimitet, ali i teške probleme u svom funkcionisanju, što smo imali prilike da vidimo prethodnih dana, pre svega u medijskoj sferi.

Sada se Srbiji praktično preti čvrstom rukom, ali znajte: čvrsta ruka je ono što nas vodi u ekonomsku propast u roku od samo nekoliko godina.

U atmosferi tihog vanrednog stanja nema oporavka, niti država može tako da funkcioniše.


Nama je potreban diijalog, razgovor, dogovor. Zemlja se ne vodi monolozima - rekao je Boris Tadić, često prekidan aplauzima prisutnih.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je da Srbija konačno mora da čuje istinu, htela to ili ne.



- Mi moramo da vidimo gde to idemo, u kom pravcu i sa kim.

Svaka politika ima svoju cenu, pa i politika naše neutralnosti. Jedni su izabralli jedno, neki drugi drugo, a Srbija je izabrala ništa. Ali, i to ništa ima svoju cenu, i to građani moraju da znaju.

Naš savez garant je da će u Srbiji biti demokratije, razumevanje za tuđa mišljenja, i sposobnosti da se razgovara. A ako nema dijaloga, nema ničega, Srbija ide dalje, direktno do dna - ocenio je lider LDP-a.

Pomalo neočekivano, skupštinska sala bila je prepuna zainteresovanih, a procenjuje se da je još stotinak ljudi ostalo ispred zgrade opštine, jer u sali jednostavno nije bilo mesta.

Kraj tribine na neki način je bacio senku na čitavo događanje, jer je jedan nezadovoljni građanin po svaku cenu želeo da održi govor, što je naišlo  na negodovanje prisutnih.

Posle tribine koja je trajala više od dva sata Jovanović se odmah vratio u Beograd, dok je Tadić sa svojima ostao na večeri na Pržaru.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: