Ubistvo u Trgovištu: Majku SINOVI maltretirali i ranije

Lokalne vesti - Sreda 28.02.2018 - 10:15

Vranje - Javorka Aleksić (68) iz Trgovišta, za čije su brutalno ubistvo osumnjičeni njeni sinovi Dejan (30) i Martin (38), trpela je fizičko nasilje i ranije, saznaje OK Radio.

Stanovnike Trgovišta šokirala vest o brutalnom ubistvu FOTO: S. Tasić/OK Radio Stanovnike Trgovišta šokirala vest o brutalnom ubistvu FOTO: S. Tasić/OK Radio

Pripadnici MUP-a u Vranju uhapsili su Dejana i Martina Aleksića iz Trgovišta, pod sumnjom da su golim rukama pretukli do smrti svoju majku Javorku Arsić.

Dvojica braće se terete da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni rukama više puta udarali majku sa kojom su živeli u zajednici, nakon čega je od zadobijenih povreda preminula.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, nesrećna žena je preminula u petak, a slučaj je policiji u ponedeljak prijavio mrtvozornik koji je pozvan da izda potvrdu o smrti.

Prema rečima Višeg javnog tužioca Danijele Trajković, čekaju se rezultati obdukcije, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme smrti pokojnice.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju OK Radiju je potvrđeno da ovo nije prvi put da je Javorka trpela fizičko zlostavljanje svojih sinova.

Prošle godine je ovo tužilaštvo podiglo optužni predlog protiv Dejana Aleksića zbog nasilja u porodici.

On se tada sumnjičio da je majku gađao šerpom u glavu i naneo joj povrede, ali na žalost, taj slučaj nije dospeo do suda.
 
Prema priči nekih meštana Trgovišta, Javorka je bila slepa, ali je ipak uspela da, kao udovica, sama podigne trojicu sinova, od kojih je najstariji napustio porodični dom kada se oženio.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj braći je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužilaštvu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: