Veličković v.d. direktora ZC

Lokalne vesti - Četvrtak 03.11.2016 - 08:41

Ministar Zdravlja dr Zlatibor Lončar imenovao je ginekologa dr Dragana Veličkovića za v.d. direktora Zdravstvenog centra Vranje, potvrdio je OK Radiju koordinator za konsolidaciju ove ustanove dr Nebojša Dimitrijević.

Pred novim direktorom brdo problema koji čekaju na rešavanje; FOTO: S. Tasić/OK Radio Pred novim direktorom brdo problema koji čekaju na rešavanje; FOTO: S. Tasić/OK Radio

Ministar Lončar je doneo ovakvu odluku nakon razmatranja referenci svih kandidata za ovo mesto i obavljenih konsultacija.

Dimitrijević kaže je Veličković imenovan na period od šest meseci, koliko traje v.d. stanje i da im predstoji zajednički sastanak.

- Ja Veličkovića znam od ranije, želim da mu prenesem svoja iskustva.

Očekujem dobru saradnju, imaćemo i podršku i nadam se dobrim rezultatima.

Moraćemo da krenemo u rešavanje brojnih problema sa neugovorenim radnicima, da odblokiramo račun i rešimo dugovanja.

Predložiću gradonačelniku i da napravimo donatorsku konferenciju, kao što smo uradili u Leskovcu, gde smo napravili projekte, a ljudi po tim projektima rade, kreče, asfaltiraju, rade sanitarne čvorove
... – navodi Dimitrijević.

Dr Dragan Veličković nije želeo da daje izjave za javnost, jer još uvek nije zvanično obavešten o imenovanju.

- Još uvek nisam video rešenje, kada ga budem dobio moći ću da vam kažem nešto više – rekao je Veličković.

Mesto prvog čoveka ZC ostalo je upražnjeno nakon što je ministar Lončar prošlog meseca smenio dr Vladimira Stamenkovića, zbog veoma lošeg stanja koje je zatečeno prilikom vanredne kontrole stručnog tima ministarstva.

Dr Dragan Veličković je dugogodišnji specijalista ginekologije i akušerstva i član je Saveta za zdravstvo SNS-a u Vranju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: