VRANJE: IO SPS-a i ZVANIČNO za opoziv NEGOVANA STANKOVIĆA

Lokalne vesti - Subota 17.12.2016 - 20:15

Posle višesatnog sastanka Izvršnog odbora GrO SPS-a Vranje ovo telo izglasalo je nepoverenje državnom sekretaru i članu IO GO SPS-a Negovanu Stankoviću.

Vreme razumevanja: Stanković, Antić i Mitić FOTO D. Ristić/OK Radio Vreme razumevanja: Stanković, Antić i Mitić FOTO D. Ristić/OK Radio

Sastanak u SPS-u počeo je u subotu nešto pre podneva, a trajao je bez prekida naredna četiri sata.

 

Na sastanku se pojavio i Negovan Stanković, državni sekretar u ministarstvu za rad, član IO GO SPS-a u Beogradu i doskorašnji predsednik Okružnog odbora SPS-a za Pčinjski okrug.

 

Stanković je, na sastanku povodom stanja u SPS-u, ostao usamljen, jer je za njegov opoziv glasalo 30 prisutnih, dok je troje ostalo uzdržano.

 

Stanković je u Izvršni odbor Glavnog odbora SPS-a ušao kao kadar iz Vranja, mada on sada ima adresu na Zvezdari i tamo je partijski povezan.

 

U na momente mučnoj raspravi čule su se optužbe pre svega na račun predsednika vranjskih socijalista Zorana Antića, a Stanković je tražio da Antić podnese konsekvence za izborni poraz posle koga je SPS, prvi put u svojoj lokalnoj istoriji, pao sa vlasti.

 

Ostaje nejasno kako će se stvari dalje razvijati, jer centrala SPS-a se za sada ne oglašava ni povodom krupnijih pitanja od lokalne kadrovske politike.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: