DINAMO: Luda proslava jesenje TITULE (VIDEO)

Lokalni sport - Ponedeljak 27.11.2017 - 10:35

Pobedom nad Radničkim iz Kragujevca, Dinamo iz Vranja osvojio je titulu jesenjeg šampiona Prve lige Srbije, koja je proslavljena uz trubače.

Slavlje se sa stadiona prelilo na gradske ulice FOTO: Printscreen Slavlje se sa stadiona prelilo na gradske ulice FOTO: Printscreen

Teška utakmica bila je neizvesna do samog kraja, a pobedonosni pogodak koji je Vranjancima doneo titulu, u poslednjem minutu je postigao kapiten Danijel Gašić.

Proslava titule je počela na na tribinama i u svlačionici, da bi se nastavila širom grada i u jednoj od ovdašnjih kafana.

Trener vranjskih „žutih“ Dragan Antić Recko kaže da je utakmica bila teška, što zbog dobrog protivnika, što zbog igračkog hendikepa Dinama.

- Igrali smo bez dva-tri standardna prvotimca, a onda smo na utakmici imali još dve povrede, zbog kojih smo morali da imamo rotacije na pozicijama na kojima neki fudbaleri nikada nisu igrali.

U drugo poluvreme smo krenui na sve ili ništa i to se isplatilo
– kaže Antić.

Nakon nekoliko šansi Surakua i Gašića, ovaj potonji je naplatio sve napore Vranjanaca i u poslednjem minutu Dinamu doneo titulu jesenjeg šampiona.

- Kada je pao gol, to je bila erupcija oduševljenja.

Bog nas je pogledao i vratio nam ono što smo izgubili u Novom Pazaru.

Slavlje je bilo fenomenalno i ja se zahvaljujem svim našim navijačima koji su došli u velikom broju i bodrili nas do poslednje sekunde
– kaže Antić, još uvek pod utiskom velikog slavlja.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: