Najbolji SPORTISTI okruga: Izabrani FINALISTI

Lokalni sport - Subota 16.12.2017 - 11:17

Tri redakcije su odabrale finaliste izbora za najbolje sportiste u Pčinjskom okrugu za 2017. godinu.

Poznata imena finalista FOTO: Promo Poznata imena finalista FOTO: Promo

Javno proglašenje najboljih sportista juga Srbije biće 22. decembra u Sportskoj hali na Spektaklu GFC 3.

Najbolje sportiste, kao i najbolje sportske ekipe u Pčinjskom okrugu, biraju redakcije OK radija, TV Info Pulsa i dn 017 portala.

Finalisti ovogodišnjeg izbora su:

Vladana Radonjic - takmiči se za Klub Dizača Tegova Morava iz Vladičinog Hana, član reprezentacije Srpskog Powerlifting Saveza. Ove godine prvo mesto na Evropskom i Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Aleksadar Ilić – Vladičin Han, Klub Dizača Tegova Morava iz Vladičinog Hana. Aleksandar je član reprezentacije, ove godine je nastupio na Evropskom Prvenstvu u Poljskoj gde je od oko 100 takmičara iz cele Evrope proglašen za najjačeg takmičara u disciplini Bench Press, takodje i na Svetskom Prvenstvu u Češkoj je osvojio 1 mesto u svojoj kategoriji.

Đorđe Stošić – Vranje, kapiten A tima Ragbi reprezentacije Srbije do 21 godinu Srbije i kapiten kluba Soko iz Vranje i prvotimac Radničkog iz Niša. Sa prvim timom reprezentacije osvojio Evropski B šampionat i Balkansko prvenstvo, od ove godine je u stručnom štabu reprezentacije do 18 godina.

Petar Stošić – Surdulica, Bokserski klub "Srbija" Surdulica kao i za Regionalnu boksersku ligu (Balkanska) , BK Loznica. Standardni reprezentativac Srbije, ovogodišnji Drzavni prvak u Velter kategoriji i dobitnik Trofeja na državnom prvenstvu za najboljeg boksera prvenstva.

Peđa Cvetković – Vranje, bokser WBC, Srpske profesionalne federacije. Boksovao je za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, Bio je vice sampion Balkana u full kontaktu i 3. na svetskom kupu u Segedinu, Mađarska.

Finalisti izbora za najbolje u sportu juga Srbije su oni koji se takmiče u olimpijskim priznatim disciplinama, kao i najbolje sportske ekipe u Pčinjskom okrugu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: